Ψησταριές Κάρβουνου
Μαντεμένιες Ψησταριές Κάρβουνου
Ιδιότητες Μαντεμιού
- Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας μαντέμι με πιστοποίηση EN-GJL 200 & EN-GJL 250 κατάλληλο για μαγείρεμα και ψήσιμο
- Πετυχαίνουν ομοιόμορφη κατανομή θερμoκρασίας
- Διατηρούν την θερμοκρασία περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο υλικό
- Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή.
- Δεν διαβρώνονται, δεν σκουριάζουν. Αντέχουν στην υγρασία (ιδανικές για παραθαλάσσια μέρη).
Πλεονεκτήματα στο Ψήσιμο
- Ειδικός σχεδιασμός για ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας σε όλη την επιφάνεια της ψησταριάς
- Μεγάλη διάρκεια διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας λόγω μοναδικών ιδιοτήτων μαντεμιού
- Το ψήσιμο στο μαντέμι δίνει ιδιαίτερη - ομοιόμορφη γεύση στα ψητά
- Αναδεικνύει την γεύση των ψητών διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά τους
- 40% Οικονομία στα κάρβουνα